Guldtassen

Vinnare av Guldtassen

2015 Eilert Larsson

En person som gjort mycket för klubben i det tysta under årens lopp men aldrig fått full uppmärksamhet för det. Det är dags nu!

En fixare av rang som alltid har klubbens bästa i fokus och gör otroligt mycket, både stort och smått. Du är guld värd!

När man än kommer till klubben, så möts man av denna snacksaliga och välkomnande kille. Han hugger i där så behövs, allt ifrån att hjälpa till med havererad bil till gräsklippning och tävlingar.

Bästa klubbkamraten som ALLTID är hjälpsam och välkomnande och har glimten i ögat 🙂

GMBK skulle inte vara det samma utan världens bästa Eilert!

AnnEdvinsson.jpg

2014 Ann Edvinsson

En tjej som spottar i nävarna för klubben och klubbkamrater, även om det innebär mindre tid till sambo och vovvar. Alltså en fantastisk tillgång för GMBK och en sann föreningsmedmänniska!

Ställer alltid upp för klubben och bidrar inom flera olika områden. Sitter med i UK, håller i medlemsregister, finns på plats när det är städdagar, är spårläggare på tävlingar m.m.

Gör ett jätte jobb för Grand Prix som kanske inte alltid märks. Håller i alla funktionärer, fixar affischer, program m.m.

Har ordning och reda på allt och när Ann är inblandad så vet man att det blir bra!! En fantastisk föreningstjej som alltid ser möjligheter och har ett gott humör.

Hon ställer alltid upp och gör ett enormt jobb för klubben inom de flesta områdena. Hon tar hand om nya medlemmar på ett berömvärt sätt och är alltid go och glad. Dessutom gör hon ett jättejobb med GMBK Grand Prix.

En varm, glad, vänlig, hjälpsam, klok och strukturerad tjej som alltid har nära till skratt och som ställer upp när helst vi ropar på hjälp.