Kelpie_sbk

Hur blir jag medlem?

• Anmäl ditt medlemskap via e-post till: medlemsansvarig@sbk-gmbk.se
    Uppge namn, adress, e-post, telefon/mobil och hela ditt personnummer samt typ av medlemskap i mailet.
  • Betala in avgiften på Bg 5419-3297, ange ”medlemsavg” + personnummer så att vi vet vem som betalat.

Avgifter 2018:

Helbetalande 680:- Lokal klubbavgift 280:- + Förbundsavgift 400:-
Delbetalande 280:- Om du redan är medlem i annan lokalklubb eller SBK rasklubb*, ange medlemsnummer där.
Familjemedlem 170:- Om någon med samma adress redan är hel- eller delbetalande i klubben. Ange medlemsnummer och vem det är.
Ungdomsmedlem Om du är under 25 år kan du bli medlem hos Sveriges Hundungdom. Du får då två medlemskap i ett, t.ex. Göteborgs hundungdom och Göteborg Mölndals Brukshundklubb.
Du registrerar ditt medlemskap här: https://hundar.skk.se/medlemsguiden

Läs mer om medlemskap på SBK:s hemsida.

* SBK’s brukshundraser är: Australian cattledog, Australian kelpie, Australian shepherd, Beauceron, Belgisk vallhund, Berger picard, Bouvier des ardennes, Bouvier des flandres, Boxer, Briard, Chodský pes, Collie, Dobermann, Hollandse herdershond, Hovawart, Riesenschnauzer, Rottweiler, Rysk svart terrier, Tysk schäferhund, Vit herdehund.

SBK’s Mina sidor = din sida 🙂

GMBK värnar och miljön och vill därför i helst kommunicera med dig som medlem via e-post i stället för vanlig post. Det är därför jätteviktigt att din nuvarande mailadress finns inlagd på ”Mina sidor” på SBK.

På Mina sidor är det du som har kontrollen; du ändrar dina kontaktuppgifter, kan skriva ut medlemsbevis m.m.

Vid ditt första besök får du registrera dig för att kunna logga in, men det är plätt-lätt! Vi lovar!!

Vill du göra en insats?

Som du säkert vet sker allt arbete på GMBK ideellt. För att få verksamheten att fungera krävs att många medlemmar ställer upp med sin lediga tid. Ingen kan göra allt – men alla kan göra något! Du som känner att Du vill hjälpa till på klubben är välkommen att sända oss ett mail till hjalpatill@sbk-gmbk.se.

Det kan i stort sett gälla vad som helst:

• Hjälpa till i köket på en onsdagsträning eller tävling.
  • Klippa gräset.
  • Vara funktionär på någon eller några av våra tävlingar.
  • Du kanske har någon speciell yrkeskunskap som kan komma till användning?

Medlemsinformation